неділя, 23 листопада 2014 р.

Вчимо науку цікаво


У світі точних наук

У КЗ «Таврійська ЗОШ І-ІІІ ст.» стартували предметні дні. Першою нацкою, яка відкрила цикл предметних заходів стала фізика. 16 жовтня вчитель фізики Височин В.Г. провів виховний захід «Топ-десятка найвидатніших фізиків світу».
Учні школи мали змогу перевірити свої знання з фізики, а також отримали багато нової інформації з життя відомих фізиків. Діти з зацікавленням слухали вчителя та брали активну участь у дискусіях, відповідали на запитання. Найактивнішими стали Клюєва Єлизавета, Братішка Владислав, Петров Олександр, Гуменюк Денис.

     22 жовтня учні 6 - 11 класів у рамаках Дня біології мали змогу побувати у віртуальному музеї людського тіла  «Корпус», що в Нідерландах.  А провела віртуальну екскурсію  для школярів вчитель біології Левада Лідія Павлівна. Учням цікаво було мандрувати коридорами музею людського тіла.
    
Закінчився виховний захід закликом учителя збереження власного здоров`я.
      30 жовтня у нашій школі владарювала МАТЕМАТИКА. Для учнів початкової ланки Дудка К.В. підготувала і провела інтелектуально-розважальну гру "Математичні розваги". Школярі із задоволенням відгадували загадки, ребуси, розв`язували цікаві задачі на швидкість і логічне мислення. Найбільше дітям сподобалося складати з геометричних фігур різні малюнки.
    Не оминула королева МАТЕМАТИКА і учнів середньої та старшої школи. Для них було проведено вчителем математики Василішиною Людмилою Борисівною виховний захід  “Математичні мініатюри”. Старшокласники дізналися багато цікавих відомостей про трьох найвидатніших математиків—Фалеса, Піфагора, Арістотеля. Дуже сподобалася дітям практична математика, конкурси вікторини. Найактивнішу участь взяли Панько Максим (6кл.), Клюєва Єлизавета (7кл.), Гуменюк Денис (10кл.).


Немає коментарів:

Дописати коментар