пʼятницю, 2 жовтня 2020 р.

День Вчителя!


За любов до рідної землі, спасибі, дорогі учителі

 

Із безлічі професій на Землі,

 

Які вже є, яких ще будуть вчити, -

 

Є головна, як віщий, сущий хліб,

 

І назва цій професії – Учитель!

 

Розпочалось урочисте святкування Дня вчителя в нашій школі зі святкової лінійкиДіти висловлювали сердечну вдячність педагогам за їх невтомну працю, недоспані ночі та щиру підтримку. 

Ще Сократ говорив про те, що істинне знання не можна вкласти у свідомість учня ззовні, воно повинне вирости з глибин його особистості і за допомогою учителя вийти у світ. Професія педагога є невдячною і потрібно мати велике терпіння та силу волі, щоб кожного року з високо піднятою головою іти на зустріч новим дітям.

 Із поздоровленнями до вчителів звернулись учні, які показали себе з найкращої сторони. Їхні дзвінкі голоси, щирі слова та ніжні погляди служили бальзамом не для однієї вчительської душі. Висловити вдячність за вірність професії досить важко, проте вони це зуміли.

У якості подарунка своїм учителям, щоб хоч на день вони змогли забути про працю, учні старших класів проводили уроки самостійно.

На святі, яке відбулось після дня самоврядування, важко було не помітити радість як на вчительських, так і на дитячих обличчях. Це виявилось святом і для учнів і вчителів.

Велике щастя мати вчителя доброго, щирого, який навчає бути Людиною. Велике щастя мати мудрого, талановитого наставника, який уміло передає свої знання та вміння. А найбільше щастя для вчителя – бачити у своїх учнях продовження себе.

Приємністю стало привітання від вихователів дитячого садочка, які в лиці завідуючої О.І. Кутенкової та помічниці вихователя Л.П. Тітової  завітали до школи з квітами, солодкими подарунками і теплими словами.

Не оминув наш навчальний заклад і голова Новоуспенівської с/р І.Б. Сеник, котрий також "підсолодив" життя педколективу тортом. 

Діти в цей день зуміли проявити себе, відкрили у собі нові таланти. Можливо не всі з них стануть педагогами, проте після такого досвіду, вони безперечно почнуть більше цінувати вчительський труд.

Немає коментарів:

Дописати коментар