субота, 30 листопада 2013 р.

Місячник безпеки життєдіяльності


Наша безпека у наших руках. Саме під таким гаслом у листопаді в нашій школі пройшов Місячник безпеки життєдіяльності.
     У рамках Місячника було проведено ряд цікавих виховних заходів.  Тіховська Наталя Петрівна провела конкурс малюнків «Обери життя» серед учнів 2-6 класів. 19  листопада вчитель початкових класів  Пєшева Лариса Анатоліївна провела цікаву і дуже пізнавальну вікторину «Сам собі рятівник» між учнями 1-3 класів.
15 листопада 2013р. в рамках тижня Безпеки життєдіяльності було проведено виховну годину “Бережи здоровя змолоду”. Підготовлений виховний захід вчителем біології та хімії Левадою Лідією Павлівною  дав дітям ще раз змогу зрозуміти, яку шкоду для здоровя приносить алкоголь, тютюнопаління та наркотики.

Запропоновані вчителем життєві ситуативні завдання  діти  розвязували з певними труднощами. Але у той же час учні відкрили багато нового для себе, беручи активну участь у виховних заходах, що пройшли в рамках Місячника безпеки життєдіяльності. Ось наприклад, на “Уроці мужності”, проведеним  Мухіним Валерієм Борисовичем , учні 5 класу навчилися як правильно одягати протигаз ,  як  надати першу  медичну допомогу потерпілому, як діяти в надзвичайних ситуаціях .
Крім того, було проведено конкурси творчих робіт: “Що я знаю про пожежника-рятівника?”,  “МНС очима дітей” і “Обери життя”. Учні ще раз продемонстрували свої знання із протипожежної безпеки та безпеки життєдіяльності під час надзвичайних ситуацій. Найкращі роботи було направлено на розгляд районного журі конкурсу.


Немає коментарів:

Дописати коментар