вівторок, 14 січня 2014 р.

Зустрічаєм Новий рік



Новорічний мюзік-FEST

Ось і прийшла  найдовгоочікуваніша пора як для дітей , так і для дорослих—пора Новорічних свят. Бо вірити в чудеса хочеться не тільки малечі, але й дорослим також.

Вже традиційним стало святкувати в Україні День Святого Миколая 19 грудня. Діти з особливим нетерпінням  чекають приходу цього свята, бо воно пов`язане з подарунками та гарним настроєм.

Ось і в нашій школі зимові свята розпочалися зі святкування Дня Святого Миколая. Вчитель початкових класів Дудка Катерина Володимирівна  провела для учнів 1—3 класів чудовий виховний захід  «Свято Миколая».

Напередодні Новорічних свят у нашому навчальному закладі панувала святкова атмосфера і дійсно відчувався прихід Нового року: коридори та класні кімнати школи святково прибрані різнокольровими гірляндами, сніжинками, зірками, власноруч зробленими і прикрашеними учнями нашої школи.

З 17 по 20 грудня у школі пройшов конкурс новорічних прикрас.

Найкращі новорічні прикраси виявились у Кашаніної Каріни (1 кл.), Загики Алли (3 кл.), Панько Інни (2 кл.), Клюєва Тимофія (1 кл.), Василішиної Юлії (3 кл.), Горшкової Валерії (5 кл.), Клюєвої Єлизавети (6 кл). Усі діти, які брали участь  у конкурсі, були нагороджені солодкими подарунками.

Святкування Нового року у школярів Таврійської школи розпочалося 27 грудня з Новорічного ранку для учнів початкової ланки.

У святково прикрашеному актовому відбулося справжнє новорічне дійство. Тут тобі і красуня-ялинка, і сніжинки, і феї, і пірат, і червона шапочка, і принц, і королева, і, навіть, Бетмен. Усі вони разом водили хороводи, співали веселих новорічних пісень.

Разом із усіма дітлахами Василішина Ю. закликала своєю піснею Новорічне свято. А дітлахи на всю демонстрували свої вокальні та хореографічні здібності своїм татам і мамам. У виконанні гуртківців «Естрадного співу» для гостей лунала пісня “Ой же ти , зима!” (Загика А., Кашаніна К., Харченко М., Клюєв Т., Панько І., Швабюк В.)  Але, мабуть, найвеселішими на цьому святі все-таки були зимові забавки із Дідом Морозом і Снігуронькою.

Кульмінаційною подією зусрічі нового року у школі став, як і ведеться, Новорічний вечір для старшокласників «У пошуках Діда Мороза».

Двоє учнів нашої школи Клюєва Є. і Гілевич К. (ведучі свята) запросили на свято усіх жителів села і пообіцяли справжнє феєричне шоу. Але раптом довідались, що Діда Мороза і Снігуроньку замели у хуртовині казкові злодюги—Кощей і Баба Яга (з цими ролями чудово впорались старшокласники Емір-Асанов Р. і Семовиол О., яка стала найпривабливішою Бабою Ягою). Дітлахи схопили злодіїв, відібрали у них мітлу і відправили у пошуки Діда Мороза і Снігуроньки. На шляху до новорічних гостей героям зустрічалися і Кіт Базиліо та Лисиця Аліса, і циганки-ворожки, і невгамовний тиран-режисер, який талановитим уважав тільки себе самого.

Цікавими музичними номерами вечора стали танець Кощея і Яги, запальний танок «Русские зимы» (у виконанні учнів 5—6 класів), латиноамериканська сальса (дівчата 9—11 класів), танець у стилі хіп-хоп (Сисоєва І., Гогршкова Л., Клюєва Л., Петрова С.), пісні «Белым снегом» (Горшколва Л., Сисоєва І. з підтанцьовкою із хлопців 5 класу),  «Ёлка» (Шадура К., Литвиненко Н.) і «Танго снежинок» (Клюєва Л.). Майже професіонально зіграли свої ролі Загика О. (Кіт Базиліо), Гостіщева В. (Лиса Аліса), Капшук К. (режисер), Грузіна О. (асистентка режисера), Емір-Асанов Р. (Кощей), Семивол О. (Яга), Панько М. (лікар Айболить, який дуже чудово лікував Бабі Язі ногу), Сисоєва І. (циганка-ворожка).

 І ось, нарешті, Баба Яга розмела снігові замети і до дітлахів у гості прийшли Дід Мороз (Кошевий П., тато) і Снігуронька (Мельник В.С., вчитель). Усі актори, які брали участь у новорічній програмі дуже хвилювалися, але “виклалися” на всі сто, саме тому отримали високу оцінку усіх глядачів без виключення. По закінченню свята гості розходитись не поспішали, адже на них чекала друга частина вечора—розіграш новорічної лотереї.

Усі зі свята пішли веселі і задоволені: діти—від прекрасної гри, батьки і гості села—від побаченого.



Немає коментарів:

Дописати коментар