неділя, 15 лютого 2015 р.

День Святого Валентина

Учасники конкурсу серед 6 - 11 кл.
з ведучою Леніє Едемівною

Щоб там не говорили, а День Святого Валентина - одне з найулюбленіших свят дітлахів. Усі учні - від 1-го до 11-го класу - з нетерпінням чекають на нього. Однією з причин такої прихільності є, звичайно ж, гарний настрій і відчуття любові, яке майже невидимо парує цього дня у повітрі. Адже людина без любові жити не може. Це найпрекрасніше і найчудовіше почуття у світі. Саме любов рятує щоразу від негараздів. Учні нашої школи просто обожнюють це свято і завжди ретельно готуються до нього. 
Хлопці роблять для дівчат валентинки
Традиційно 14 лютого у школі працювала пошта Святого Валентина, через яку дітлахи передавали привітання і зізнання своїм друзям і вчителям. Але найбільше дітям (як і малим, так і старшокласникам) подобаються різноманітні конкурси, адже участь у них можна брати лише в парі. Саме в такі моменти і з'являються перші романтичні уподобання,  так діти вчаться бути дорослими. 
Вітання зі святом
Дівчата малюють обличчя своїх пертнерів
Розпочалося свято з конкурсною програми для учнів 1 - 4 класів, яку підготували вчителі початкових класів Пєшева Л.А. і Тіховська Н.П. У змаганнях взяли участь участь 5 пар: Кашаніна Каріна і Клюєв Тимофій, Баннікова Поліна і Сисоєв Денис, Покамєстова Вікторія і Курочкін Анатолій, Загика Алла і Петров Артем, Воронянська Анжела і Фесюк Артем. На пари очікувала купа різних випробувань: виготовлення валентинок, вітання зі святом, малювання обличчя та визначення на дотик партнера, спільний проїзд у "маршрутці". Крім того, дівчатам необхідно було пройти швидко і прямо по подіуму; визначити інгрідієнти, які входять до салату олів'є; визначити "на око", що то за крупа; із зав'язаними очима правильно назвати речі, які сохнуть після прання. Хлопцям теж випали нелегкі завдання: спробуй правильно вибери ті речі, які можна знайти у дівочій сумочці (а там же знайти можна будь-що), визнач на дотик, який овоч виріс на городі. 
А де ж моя дівчина?
Але усі пари впорались із завданнями, і кожна отримала свій титул. Найбільше позитивних емоцій глядачі отримали від пари Курочкіна А. За підсумками глядацького голосування вибрали "Пару Глядацьких симпатій", нею сатала пара Воронянської А. і Фесюка А.
Справжні моделі

Старші класи розважатися вміють не гріше від малечі. Для учнів 6 - 11 класів свято усіх закоханих готувала класний керівник 6 класу Маріяш Л.Е. Молодому та енергійному вчителю на 100% вдалося продовжити святкову атмосферу, яку створили молодші класи. Цього року найсміливішими парами, які взяли участь у змаганнях стали: Клюєва Єлизавета і Осмоловський Влад (7 клас), Василечко Наталія (10 кл.) і Капшук Костянтин (8 кл.), Горшкова Валерія і Саламатін Костянтин (6 клас), Ганчева Анастасія (7 кл.) і Петров Олександр (9 кл.).
Що знаходиться у дівочій сумочці?
Справжні господині гречку від манки розрізняють у темряві
Журі не могло втримати найвеселіші емоції
Першим конкурсом було "Домашнє завдання", під час проведення якого конкурсанти показали вміння танцювати вальс. Потім пари із зв'язаними руками складали сердця, малювали ті самі серця із зав'язаними очима, намагались передати зміст повідомлення за допомогою жестів і міміки; танцювали, тримаючи лобами яблуко, робили дизайнерські валентинки. Дівчатам довелось на швидкість випити воду через соломинку, а хлопцям - зубами із тарілочки з мукою витягнути коханій цукерку. Учасники мали змогу продемонструвати всі свої таланти. У перерві між змаганнями пар Леніє Едемівна провела конкурс для глядачів на найкращу танцювальну пару. Найкраще свої хореографічні здібності продемонструвала пара Шадури Каріни (11 клас) і Гуменюка Дениса (10 клас), так що глядачі впевнились: скоро в Україні "з'явиться" новий Влад Яма. На останок учні 6 - 7 класів показали флеш-моб до Дня Святого Валентина, який чітко давав зрозуміти, що для кохання серця відкриті у будь-якому віці.
А що господиня сьогодні попрала?
Переможцями гри стали Клюєва Є. і Осмоловський В., інші пари отримали свої почесні титули. Але, насправді, цього дня і у малечі, і у старшокласників перемогу здобула Любов...





Хто перший вскочить у "маршрутку"?



Веселий танок від учасників

Домашнє завдання - вальс...

Серце складається із запчастинок

Спробуй знайти своє серце із зав'язаними очима

Якщо любиш, зрозумієш без слів...

- Я повинен тобі допомогти знайти телефон???

"Яблуневі пристасті"

Дизайнерська валентинка

Новий таврійський Влад Яма і лезгинка у його виконанні

Життєстверджуючий флеш-моб


Немає коментарів:

Дописати коментар