пʼятниця, 26 грудня 2014 р.

Новорічний ярмарок


Який же ярмарок без клоунів?
У школярів Таврійської школи зимові канікули розпочалися святкуванням найочікуванішого, найчарівнішого свята – Нового року. У  мюзиклі «Новорічний ярмарок», який підготувала педагог-організатор Самофалова Н.В., брали участь майже всі старшокласники. 
Розпочали святкове дійство веселі клоуни (учні 6 класу Сисоєва Інна та Саламатін Костянтин. На ярмарок за знижками і розвагами завітали діти (семикласники Фесюк Ілона, Осмоловський Влад, Гілевич Кирило), які допомагали врятувати Діда Мороза і Снігуроньку.


Бандити у червоних "піджаках" - відголосок 90-х

Як і на будь-якому ярмарку, тут були і веселі продавці ялинок (10 кл. - Литвиненко Наталія, Семивол Олена), продавчині одягу (Черноскутова Олександра, Яременко Оксана, Шадура Карина - 11 кл.); і бандити (Братішка Влад (8 кл.), Петров Олександр (9кл.), Загика Олександр (10кл.), котрі вимагали грошей, та яких потім міліціонери (Гайдук Микола, Панько Максим (6 кл.)  забрали до відділку. А захисницею усієї торгівельної раті ярмарку була відважна бабуся – торговка пиріжками та гарячою кавою, роль якої майже професійно зіграв учень 8 класу Капшук Костянтин.
"Покупайтє свєжиє пірожкі !"
Купити ялиночку захотілося і Вітальці (Козлов Олександр – 11 клас) з мамою (вчитель Дук Ольга Миколаївна) 
Який ярмарок без циганок (Черноскутова Олександра, Семивол Олена),  які  хотіли поворожити присутнім і виконали пісню «Ну, что сказать» .
На ярмарку також можна було заспівати в караоке, свій хіт  виконала чарівна Мерилін Монро (глядачі у захваті були від акторської гри Гуменюка Дениса (10 кл.). Святкове дійство супроводжувалося сучасними піснями, у виконанні  самих  же акторів. Лунали такі пісні: «Ёлки» (Литвиненко Н., Шадура К.), «Звенит январская вьюга» (Черноскутова О., Яременко О.),  «А мы с девченками встречаем Новый год», «Новогодняя ночь» (дівчата 11 кл.), «Мой мальчик прийдет на Новый  год» (Литвиненко Н. Яременко О.), «Новогодняя» (Литвиненко Н.). Дуже сподобалися глядачам запальні, веселі танці «Ой, снег-снежок» та «Снегопад» у виконанні учнів 6-7 класів (Петрова С., Горшкова Л.,Сисоєва І., Саламатін К., Гайдук М., Фесюк І., Ганчева А., Гілевич К.). Супроводжували гучними аплодисментами глядачі також і танці у виконанні дівчат 10 та 11 класів «On The Floor” і «Зима». 
Свято пройшло дуже весело, глядачі гучно аплодували нашим артистам, яким також дуже подобалося перевтілюватися в різні образи. Новорічна програма закінчилася, але глядачі отримали море позитивних емоцій та чудовий святковий настрій, якого, сподіваємось, вистачить на цілий рік.
"I Wanna Be Loved by You..."

Віталька та його мама
"Ну что сказать?Желают знать, что будет!"
І як завжди на свято завітали Дід Мороз і Снігуронька



  


  

"Елки по городу мчатся..."













"Снегопад, очень сильный снегопад"










Сучасний танок  "On The Floor"
Чарівні дівчата у танці "Зима"

Немає коментарів:

Дописати коментар