середа, 24 грудня 2014 р.

У гостях у Кози-Дерези під Новий рік

Під Новий рік нас всіх зачаровує казка. А якщо наступаючий рік кози? Яку є казку найдоречніше пригадати? Звичайно ж, казку про Козу-Дерезу! Так, саме ця героїня однойменної казки (Сисоєва Інна) разом зі своїми "товаришами по цеху" завітала у гості на новорічне свято до дітлахів нашої школи. Ех, ця підступна Коза, зайняла хатку Зайчика (Петрова Світлана), якому на допомогу приходили і Лисичка-Сестричка (Горшкова Валерія), і Вовчик-Братик (Гайдук Микола), і Ведмідь (Швабюк Андрій). І тільки Ворона (Саламатін Костянтин) змогла нарешті звільнити хатку від небажаної "господині". Малюки, звичайно ж, пробачили Козу, але спочатку їй довелося заспівати і затанцювати. Символом Нового року як завжди були Дід Мороз і Снігуронька, які, завітавши на свято, допомогли дітлахам запалити вогнями ялинку. Як і годиться, жоден Новий рік не обходиться без "злої" Баби "по фамілії Яга".
Саме через те, що вона самотньо живе у лісі, вона не любить свята і намагається їх зіпсувати. Тільки потрапивши на свято до таврійської малечі, вона зрозуміла, як це "класно - святкувати Новий рік". Але без капостей Баба Яга ніяк не могла обійтися, і тому викрала мішок із подарунками у Діда Мороза. Та казкову злодійку малюки відразу ж розкусили, і Язі довелося віддати мішок із подарунками.
Особливо дітлахам сподобалися чудові хороводи навколо ялинки та цікаві конкурси із Дідом Морозом. Малеча була задоволена, адже Новий рік завжди дарує тільки радість і сподівання на те, що все зміниться тільки на краще. Хочеться вірити у те, що Новий 2015-й рік принесе тільки гарні враження, удачу і мир для усього світу. Адже якщо Козу не дратувати, то це цілком спокійна і врівноважена тваринка, яка ну дуже полюбляє "капусту".





 









Немає коментарів:

Дописати коментар