вівторок, 2 вересня 2014 р.

Свято першого дзвоника


Свято першого дзвоника

День знань - це перші дзвінки і хвилювання, море квітів і білих бантів, і, звичайно, традиційні уроки миру. Це день, який найбільше чекають маленькі першокласники. Перше вересня у  нашій школі традиційно розпочалося урочистою лінійкою, присвяченою Дню знань.
Першою шкільну родину з початком навчального року привітала директор школи Гнатко Тетяна Миколаївна. Також з добрими побажаннями в новому навчальному році звернулись до учнів голова сільради Лисоконь Ю.В., начальник відділу соціального захисту населення Кіяшко Олена Миколаївна.
Особливо в цей день хвилювалися першокласники та їх батьки. Цього дня четверо нових учнів нашого закладу вперше переступлили поріг школи. Для винуватців свята їхні старші друзі (дівчата 3 - 6 класів) підготували музичний подарунок. Всім дуже сподобалось, як дівчата танцювали  -  їх вітали гучними оплесками!
По-своєму незвичайне і особливе це свято і для одинадцятикласників, адже вони стали найстаршими в школі, стали більш відповідальнішими, саме на них тепер рівняються молодші, Майбутні випускники привітали першачків, дали їм настанови і поради, а потім подарували їм невеличкі подарунки.
Закінчилося свято гучним голосом дзвоника, який пролунав у цьому році в руках одинадцятикласниці Шадури Карини і першокласника Єременко Владислава. Дзвоник сповістив про початок навчального року і закликав усіх на перший  урок.


Моя Україна—єдина країна

Єдиний перший урок для учнів Таврійської школи підготувала заступник з навчально-виховної роботи Клюєва Ольга Миколаївна, яка нагадала школярам про історію державотворення, всесвітньовідомих українців, подарувала подорож у віртуальному просторі найвизначнішими місцями країни. Особливо велику активність діти проявили під час вікторини.
Хвилюючими на першому уроці стали хвилини,  коли згадали про нелегкий час для України, загиблих героїв в зоні АТО, які відстоювали в бою честь і незалежність нашої держави, а саме — нашого земляка-запорожця Героя України Богдана Олексійовича  Заваду, пам'ять якого вшанували хвилиною мовчання.





Немає коментарів:

Дописати коментар