понеділок, 31 березня 2014 р.

Вечір зустрічі випускників


«Гортаючи шкільний альбом…»
Люті лютневі морози, заметілі та ожеледиці досить часто ставлять під загрозу такий довгоочікуваний для багатьох випускників вечір зустрічі. Саме тому цього року у КЗ «Таврійська ЗОШ І – ІІІ ступенів» було вирішено провести його тоді, коли вже сніги точно розтануть і не зможуть перешкодити нікому прийти на зустріч із дитинством і юністю. І от 22 березня 2014 року у школі пройшов вечір зустрічі випускників. Цієї суботи у шкільному актовому залі зібралось чимало людей, які колись носили горде ім’я учня Таврійської школи. Навчальний заклад щороку відкриває свої двері для усіх своїх колишніх учнів. Але, звичайно, найочікуванішими завжди є випускники-ювіляри. Цього року школа особливо чекала на випускників 1974, 1979, 1984, 1989, 1994, 1999, 2004, 2009 років. На жаль, через низку об’єктивних причин не всі змогли завітати на зустріч, але ті, хто прийшов, не пошкодували.
Усі разом переглянули старі відскановані фотографії, пригадали своє дитинство, юність, своїх однокласників і вчителів. Хвилиною мовчання пом’янули тих, хто вже ніколи не зможе прийти на цю зустріч. А потім були веселі конкурси, які дозволили не просто посміятися від душі, а й просто гарно провести час у колі друзів дитинства. І зовсім не важливо, у якому році ти закінчив школу і ким став потім. Сьогодні ти тут нарівні з усіма і можеш бути самим собою. Випускники-ювіляри пригадували свої дитячі роки, розповідали про найцікавіші  моменти шкільного життя, передавали привіти від тих, хто не зміг бути разом з усіма, вітали усіх зі світом і просто дякували за зустріч. Випускниця 1974 року Клюєва (Миронова) Т.П. принесла до шкільного музею фото із сімейного архіву колишньої вчительки російської мови Коваль Л.П., нині покійної, але яка виховала не одне покоління випускників.
Колишні учні відвідали шкільний музей, походили по знайомих класах, посиділи за своїми рідними партами. І розійшлися із всепоглинаючими емоціями і гарним настроєм по домівках, роз’їхалися, розлетілися знову, щоб наступного року знову прийти на зустріч.
Вже давно немає Таврійської восьмирічної школи, а середня – випустила вже два десятки своїх випускників. Але тут раді завжди усім. І, як вирішили самі випускники, наступна зустріч відбудеться також у третю суботу березня, але вже у 2015 році. Тож школа знову чекає своїх старих і нових випускників на зустріч із дитинством.

Випускники Таврійської школи завжди вміють легко повертатись у дитинство



Немає коментарів:

Дописати коментар