понеділок, 26 квітня 2021 р.

«Чорнобиль не має минулого часу» - онлайн – конференція до дня пам'яті трагедії


В історії нашого народу чимало скорботних дат, спогадів, які пронизують серце гострим болем. Одна з них 26 квітня, коли над квітучим Поліссям здійнявся в нічне небо зловісний вогонь радіаційного вибуху.
У 2021 році годинник життя відраховує 35 рік Чорнобильської катастрофи. Чорною плямою стала на нашій блакитній планеті трагедія Чорнобиля. Ця біда назавжди залишиться у пам’яті людей, як застереження того, що науково-технічний прогрес може приносити і гіркі плоди.
26 квітня, вчителем історії Д.О. Лапицькою була проведена онлайн- конференція на тему «Чорнобиль не має минулого часу», аби знову нагадати до чого може довести необережна діяльність людини.
Чорнобиль нагадує про себе і сьогодні – здіймаються пожежі, вигорають тисячі гектар лісу, і знову ж таки, від руки людини.
Пандемія коронавірусу - це ще один «крик душі» природи, яка ніби закликає нас зупинитись! Оговтатись! І на хвилинку замислитись до чого МИ, люди, довели матінку природу!
Чорнобиль, коронавірус, численні цунамі, сніг посеред весни, засуха влітку – це все наслідки необережної діяльності ЛЮДИНИ, яка вкотре забуває бути вдячною не іншій людині, а природі.
Людина – безсила перед могутністю природи.
За свої помилки, вона платить
дорогою ціною – життям!

Немає коментарів:

Дописати коментар