пʼятниця, 24 квітня 2020 р.

«Чорнобиль не має минулого часу» - онлайн – конференція до дня пам'яті трагедії.

    

Карантин – це не канікули! З таким закликом вже котрий тиждень в дистанційному онлайн режимі працюють усі школи України. Не є виключенням і наша Таврійська ЗОШ.
Від так, 24 квітня, педагог-організатор навчального закладу Д.О. Гнатко провела онлайн- конференцію для учнів 3-9 класів на тему «Чорнобиль не має минулого часу», аби знову нагадати до чого може призвести необережна діяльність людини.
В історії нашого народу чимало скорботних дат, спогадів, які пронизують серце гострим болем. Одна з них 26 квітня, коли над квітучим Поліссям здійнявся в нічне небо зловісний вогонь радіаційного вибуху.
У 2020 році годинник життя відраховує 34 рік Чорнобильської катастрофи. Чорною плямою стала на нашій блакитній планеті трагедія Чорнобиля. Ця біда назавжди залишиться у пам’яті людей, як застереження того, що науково-технічний прогрес може приносити і гіркі плоди.
Напередодні учні підготували малюнки на тему Чорнобильської трагедії, що були продемонстровані на слайдах  конференції.



Чорнобиль нагадує про себе і сьогодні – здіймаються пожежі, вигорають тисячі гектарів лісу, і знову ж таки, від руки людини.
Пандемія коронавірусу  - це ще один «крик душі» природи, яка ніби закликає нас зупинитись! Оговтатись! І на хвилинку замислитись до чого МИ, люди, довели матінку природу!
Чорнобиль, коронавірус, численні цунамі, сніг посеред літа, засуха  – все це  наслідки необережної діяльності ЛЮДИНИ, яка вкотре забуває бути вдячною не іншій людині, а природі.

Людина – безсила перед могутністю  природи.
За свої помилки, вона платить
дорогою ціною – життям!

Немає коментарів:

Дописати коментар