пʼятниця, 28 грудня 2018 р.

Новий рік на порозі


Кожна дитина і доросла людина з нетерпінням чекають свята Нового Року. Ялинка, подарунки, салют, здійснення мрії, святковий настрій - із такими словами у більшості людей асоціюється новорічне свято.
Мабуть, кожен хотів би, щоб цей Новий рік пройшов незабутньо, чарівно, неповторно… Всі люди в душі є мрійниками. Кажуть, якщо в Новий рік загадати бажання воно обов'язково здійсниться. Існує думка: як зустрінеш
свято Нового Року так його і проведеш.
Не обминув радісний, святковий настрій і наш заклад освіти.
Коли діти дорослішають, дуже важливо зуміти зберегти у їх серцях віру в чудеса. А Новий рік - це свято, коли чудеса трапляються кожну секунду. Всі учні з нетерпінням чекали цього дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка з Дідом Морозом, Снігуронькою, подарунками, яскраво-казковим бал-маскарадом та, звичайно ж, веселим хороводом навколо красуні-ялинки. Чекали і дочекались! Напередодні канікул у школі відбулися Новорічні свята для учнів 1-8 класів.
У цікавій формі пройшло новорічне свято 27 грудня «Парад новорічних ялинок», яке організували аніматори, що завітали до школи.
Діти отримали багато незабутніх вражень та позитивних емоцій, показали свої таланти під час виступів, проявили увагу та спритність. А яким цікавим та яскравим стало Новорічне свято коли до дітей із солодкими подарунками завітав Дід Мороз.
Відвідавши таку цікаву казку, сюрпризи не закінчились для здобувачів освіти, адже надалі їх чекала новорічна лотерея від Діда Мороза та улюблених героїв наших свят Міккі та Мінні Маусів.


На свято завітала і помічник Народного депутата України С.Валентирова - Щетініна О., яка прнесла солодкі подарунки для учнів 1 класу, від імені Народного депутата. Діти були дуже раді, адже в цей день у них було аж по 2 подарунки. Вони вдячні Сергію Васильовичу за можливість бути щасливішими вдвічі.

Наступного дня, 28 грудня, педагогом-організатором Д.О.Гнатко було підготовлено та проведено новорічну розважальну гру – «Золота свинка 2019» , взявши участь в якій, діти мали змогу проявити свої таланти та кмітливість. Боролись 2 команди «Салют» та «Дід Мороз» в різноманітних конкурсах – вікторина «Дід Мороз», «Новорічні пазли», «Не чую, зате бачу», «Шо там по тЄліку?», «Новорічна дискотека» і ін.
І поки наше журі, а це колишні учні закладу, колишні артисти, танцюристи, коміки, і просто класні хлопці, Осмоловський Влад та Саламатін Костя, вели підрахунок балів, усі присутні відвідали караоке та заспівали відому пісеньку «В лесу родилась елочка».
Бали підраховано. Перемогу здобула команда «Салют».
І команда-переможець, і та,що зайняла ІІ місце, отримали солодкі подарунки. А ще було визначено найкращого співака караоке, ним стала учениця 3 класу Свідінюк Ганна, та найактивнішого вболівальника – Воронянська Анжела (8 кл.)
Всі були у піднятому настрої.
Сподіваємось, що цей святковий настрій у дітей залишиться надовго!
З Новим роком!


Фотографії "Парад новорічних ялинок"








Немає коментарів:

Дописати коментар