вівторок, 27 жовтня 2015 р.

Свято осені у нашій школі

В останній навчальний день перед осінніми канікулами до нашої школи завіталі у гості Королева ОСІНЬ... Нарешті земля вбралась у жовто-гарячі шати, пішов дощ, а дні по-справжньому стали осіннми. А учні вітали осінь в актовому залі піснями, танцями і жартівливими номерами.
Розпочали осіннє дійство учні 1- 4 класів разом із ведучою Дук О.М., яка організувала для малечі різноманітні цікаві конкурси та розваги. Дітлахи із радістю співали пісні про осінь, танцювали, вітали трьох братів - осінніх місяців: вересня, жовтня і листопада. Але найбільше сподобалось збирати врожай із цукерок - призів у різноманітних конкурсах. Нашій малечі ніколи не вистачає цілої години, щоб на повну розважитись і отримати купу солодких призів.
Для 5 - 11 класів Свято осені провела Маріяш Л.Е., яка також організувала різноманітні осінні конкурси із збиранням врожаю, складанням пазлів із осіннього листя та вгадуванням овочів. А між конкурсами старшокласники демонстрували свої таланти. А талантів виявилось багато, і вони точно цього дня не спали. Глядачі були у захваті від танцю циганок дівчат 3, 5 класу та першокласниці Тітової Поліни. Оплесками вітали жартівливий танок хлопців (Гілевич К., Гуменюк В., Осмоловський В.) під назвою "Муха-Цокотуха". Та найгучніші овації зірвала казка-мюзікл "Ріпка": ріпка - Загика О., дід - Сисоєва І., баба - Осмоловський В., онучка - Саламатін К., Жучка - Василішина Ю., кішка Мурка - Клюєва Є., мишка - учень 11 класу (найвищий хлопець школи) Гуменюк Д. Тут дійсно на що було подивитись.
Учасники і глядачі залишись задоволеними і усі з гарним настроєм пішли на осінні канікули, щоб добре відпочити і в другій половині І семестру відкрити нові таланти.













 

Немає коментарів:

Дописати коментар