вівторок, 7 жовтня 2014 р.

Учителю! Перед іменем твоїм ...

Свято для наших вчителів


Учитель—це наша совість,
 взірець у житті єдиний,
Без нього життєва повість,
не пишеться у людини.
   
Перша неділя жовтня знаменна професійним святом вчителів  - Днем працівників освіти.
Традиційно цього дня у нашій школі проводиться День самоврядування. Учні з великим задоволенням беруть участь у цьому аході.
Розпочалося святкове дійство з лінійки, на якій було "призначено" нових директора та вчителів: ними стали учні 10-11 класів.  А старих вчителів було зараховано учнями до школи, для них було розроблено особливу програму, за якою вони повинні були жартувати і розв`язувати гумористичні тести. Класним керівником у новому класі нашої школи було призначено Анджеліну Валентинівну Джолі, із роллю якої чудово впорався учень 10 класу Гуменюк Денис.
Після уроків на вчителів і учнів чекала інтелектуально-розважальна гра, підготовлена  педагогом-організатором школи Самофаловою Наталією Василівною.
У грі брало участь дві збірні команди вчителів і дівчат 10 – 11 класів. Перше завдання конкурсної програми було на найкращі назву і девіз команди. Вчителі дуже швидко відреагували на поставлене завдання: назви команд були дуже смішними і веселими, що в принципі і відповідало настрою всієї гри і навіть дня. Усі конкурси дуже сподобалися і командам і глядачам: тут і акторів вгадували, і улюблені фільми згадали, і пісні співали, і жартівливі загадки розв`язували.
У перервах між конкурсами вчителів вітали з їх професійним святом їхні вдячні вихованці.  Вони порадували своїх наставників заздалегідь підготувленими музичними номерами. На честь вчителя декламували вірші Семивол Олена, Яременко Оксана. Закликали разом привітати викладачів піснею “Хей, хей, йо, йо…”  Клюєва Єлизавета (7 кл.) та  Горшкова Валерія (6 кл.). Дівчата 11 класу (Яременко О., Черноскутова О., Шадура К.) привітали свого класного керівника Клюєва М.В.  веселою піснею “Мой герой”. Усім сподобалась гарна пісня “Любі вчителі” у виконанні Черноскутової О. та Литвиненко Н. Не відставали від своїх старших товаришів і дівчатка з 4 та 2 класів вони подарували своїм класоводам чудові пісні: “Перша вчителька” (Василішина Ю.),  "Учителям" (Кашаніна К.). Особливо сподобався всім заключний танок школярів початкової та середньої ланки, в кінці якого учні вітали своїх вчителів букетами квітів і вітальними листівками.







Немає коментарів:

Дописати коментар