четвер, 16 жовтня 2014 р.

Місячник шкільної бібліотеки

Бібліотекар - цілитель душ людських

30 вересня православні християни святкують День Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Крім того, в Україні цей день відзначають як день бібліотекаря.
З цієї нагоди у нашій школі пройшов чудовий захід, який підготувала і провела шкільний бібліотекар Семивол Людмила Ярославівна. На захід було запрошено усіх бібліотекарів (колишніх і працюючих), які проживають у нашому селі. Саме тому теплі слова вітання лунали не лише на адресу нашого бібліотекаря, а й на адресу Рудяк Н.П., Семіохіної Н.В., Погребняк Г.С.
Наші бібліотекарі
Що значить книга у нашому житті? Чому бібліотеку називають аптекою для душі? На ці питання намагалися відповісти протягом свята його учасники. Зворушливою стала й легенда про походження Дня Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Дуже цікаво було дізнатися, що у світі існує велика кількість ікон, які зображують лики цих святих.
Поспішайте у бібліотеку!
Там на вас чекає цілитель душ людських - бібліотекар. Це завжди мила, добра, терпляча і надійна людина, яка не просто зустріне вас із радістю, а й допоможе пірнути і безмежний світ знань.

Також у школі триває місячник шкільної бібліотеки. В рамках місячника для учнів 1 - 3 класів бібліотекар Семивол Л.Я. провела бібліотечний урок "У світі казки", для 4 класу - "Мій друг - читанка". Дітлахи читали і слухали улюблені казки, демонстрували улюблені книги і відгадували під час вікторини улюблених казкових героїв.

Вчитель української мови Маріяш Л.Е. підготувала тематичну виставку до 215 річниці з дня виходу у світ поеми І.Котляревського "Енеїда", а вчитель історії Мельник В.С. провела невеличку віртуальну екскурсію для 6 - 8 класів на тему "В гостях у видатних постатей української історії". Педагог-організатор Самофалова Н.В. разом із старшокласницями Семивол Оленою і Литвиненко Наталею презентувала для учнів середніх класів новинки сучасної української та світової літератури.
Але це все ще все. Місячник триває!

Немає коментарів:

Дописати коментар