середа, 5 березня 2014 р.

Свято закоханих


ДЕНЬ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА
       14 лютого— День закоханих,  або Валентинів День - миле та незвичайне свято. Хоча це свято і не традиційне українське, але  з роками воно прижилося в нас, і ми із задоволенням святкуємо День закоханих, бо Святий Валентин був покровителем усіх закоханих.
       Весело і радісно святкували Валентинів день у КЗ "Таврійська школа І - ІІІ ступенів". Зранку  відбулася лінійка, на якій заступник директора Клюєва Ольга Миколаївна привітала учнів з Днем Св.Валентина та оголосила розпорядок святкового дня.
        Цього дня у школі працювала "Пошта Святого Валентина", листоношами були дівчата 5, які доставлятимуть вітальні листівки адресатам. Також працювало на перервах шкільне радіо і бажаючі могли замовити вітання та пісню.
       А потім на усіх чекав святковий захід “Кохання з першого погляду”, який підготувала  Василішина Людмила Борисівна - класний керівник 7 класу.
       Участь у конкурсній програмі брали діти 5 - 6 класів: Петрова Світлана і Панько Максим, Сисоєва Інна і Левада Андрій, Горшкова Валерія і Саламатін Костянтин, Клюєва Єлизавета і Осмоловський Владислав.
       Конкурси були дуже простими цікавими та веселими водночас. Найбільше дітям сподобався солодкий  конкурс: треба було парі на швидкість  випити  сік.
       У перервах між конкурсами глядачів вітали юні таланти: з  піснею “Валентинки” Клюєва Єлизавета, Осмоловський Владислав, Василішина Юлія і Гілевич Кирило; Василішина Юлія заспівала веселу пісеньку про дружбу “Алёшка і Наташка”, а учениця 11 класу  Гостіщева Вікторія виконала пісню про кохання “Больше чем любовь”.








Немає коментарів:

Дописати коментар